AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil renkte para görmek

Kahve falında yeşil renkte para görmek

Kahve falında yeşil renkte para görmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, haram mala, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil renkte para gördüyseniz:

  • Tüm alanlarda yüksek devirde çalışmaya başlamış olabilirsiniz.

Kahve falında yeşil renkli kağıt para görmek büyük bir tartışma yaşayacağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına yorulur.

Kahve falında yeşil renk para görmek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında yeşil renk kağıt para görmek güvenliğinden vazgeçeceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil renkli para görmek fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkte para görmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına delalettir.

Kahve falında mavi renk para görmek kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında renkli para görmek önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına işaret eder.

Kahve falında renkli kağıt para görmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir