AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakır almak

Kahve falında bakır almak

Kahve falında bakır almak yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, rızık elde edeceğine, bir hastalığa maruz kalacağına delalettir.

Kahve falında bakır almak gördüyseniz:

  • Sevginizi göstermeli, sorumluluk almaktan kaçınmamalısınız.

Kahve falında bakır tencere yıkamak hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bakır madeni görmek hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında bakır tabak görmek sevineceğine, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına işarettir.

Kahve falında bakır kaptan su içmek başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bakır tencere görmek sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçını bakır renge boyatmak elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine inanılır.

Kahve falında bakır renkli yüzük görmek mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bakır sini görmek rahat bir hayata başlayacağına, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir