AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil renk koltuk görmek

Kahve falında yeşil renk koltuk görmek

Kahve falında yeşil renk koltuk görmek keyfin ve ağız tadının kaçacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına işarettir.

Kahve falında yeşil renk koltuk gördüyseniz:

  • Başkalarının görevlerini üstlenmeniz durumunda zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında yeşil renk koltuk görmek sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, malına mal, parasına da para ekleyeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil renkli koltuk görmek silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine delalet eder.

Kahve falında pembe renk koltuk görmek huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında renkli koltuklar görmek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bordo renk koltuk görmek sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mor renk koltuk görmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı renk koltuk görmek maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına delalettir.

Kahve falında mavi renk koltuk görmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir