AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor renk koltuk görmek

Kahve falında mor renk koltuk görmek

Kahve falında mor renk koltuk görmek hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, konforunun yerinde olacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına delalettir.

Kahve falında mor renk koltuk gördüyseniz:

  • Sosyal hayatınızda bazı planlar yapmanız mümkündür.

Kahve falında mor renk koltuk görmek güzel ve yaşanılır hale geleceğine, birlik ve dayanışma halinde olacağına alamet eder.

Kahve falında mor renkli koltuk görmek iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, çok hayırlı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mor koltuk almak çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mor koltuk görmek çaresizleşeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında mor koltuk takımı görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı renk koltuk görmek büyük bir tartışma yaşayacağına, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında mavi renk koltuk görmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında mavi renkli koltuk görmek gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir