AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil renkli kazak görmek

Kahve falında yeşil renkli kazak görmek

Kahve falında yeşil renkli kazak görmek bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, eşi ile arasının açılacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil renkli kazak gördüyseniz:

  • Yerinizde oturmamalısınız.

Kahve falında yeşil renk kazak görmek her geçen gün sorunların artacağına, adımlarını daha sağlam atacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil renkli kazak görmek fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil renk kazak giymek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında mor renkli kazak görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, şansının ve kısmetinin de açılacağına işaret eder.

Kahve falında mavi renk kazak görmek çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı renk kazak görmek maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, keyfin kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı renk kazak giymek bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı renk kazak görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir