AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakır aramak

Kahve falında bakır aramak

Kahve falında bakır aramak kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında bakır aramak gördüyseniz:

  • İş bülümü yapmanız gerekiyor.

Kahve falında bakır aramak yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine yorulur.

Kahve falında bakır havan görmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına alamet eder.

Kahve falında bakır kolye görmek kısa süre içinde işten çıkılacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında bakır süs eşyası görmek dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, sermayenin harcandığına değeceğine alamet eder.

Kahve falında boş bakır tencere görmek rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında gümüş bakır görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bakır kapta yemek görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bakır vermek kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir