AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş bakır görmek

Kahve falında gümüş bakır görmek

Kahve falında gümüş bakır görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, büyük başarılara kazanılacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına inanılır.

Kahve falında gümüş bakır gördüyseniz:

  • Parasal konularda epeyce bir rahatlama gözleniyor.

Kahve falında gümüş bakır görmek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına inanılır.

Kahve falında bakır ve gümüş görmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bakır sahan görmek kısmetinin açılacağına, bunları en doğru şekilde kullanacağına yorulur.

Kahve falında bakır tas almak hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bakır hediye almak ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında bakır kazan görmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında bakır fincan görmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında bakır almak ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir