AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil pijama görmek

Kahve falında yeşil pijama görmek

Kahve falında yeşil pijama görmek dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil pijama gördüyseniz:

  • Politik olmanız durumunda fırsatlar sizi bekliyor.

Kahve falında yeşil pijama satın almak gücünün, kudretinin yerine geleceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil pijama görmek kötü olayların meydana geleceğine, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sökük pijama görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına işarettir.

Kahve falında beyaz pijama giymek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz pijama görmek çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında turuncu pijama görmek iyi hissedileceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında erkek pijaması görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ipek pijama görmek yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir