AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil pazı görmek

Kahve falında yeşil pazı görmek

Kahve falında yeşil pazı görmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, sevinileceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil pazı gördüyseniz:

  • Bazı konularda olaylar aydınlanmaya veya elinize yeni bilgiler gelmeye başlıyor olabilir.

Kahve falında yeşil pazı görmek onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına işarettir.

Kahve falında pazı satın almak çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, aile içindeki huzurun kaçacağına delalettir.

Kahve falında pazı dikmek huzur getirecek birinin çıkacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pazı görmek daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine işarettir.

Kahve falında pazı sarmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında pazı dolması yemek çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına tabir olunur.

Kahve falında hamur pazısı görmek kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında pazı yaprağı görmek girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir