AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazı yaprağı görmek

Kahve falında pazı yaprağı görmek

Kahve falında pazı yaprağı görmek işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında pazı yaprağı gördüyseniz:

  • Desteklemekten memnun olacağınızı göstermeniz, bir düşmanın iş birlikçisine dönüşmesini sağlayabilir.

Kahve falında pazı yaprağı görmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına işarettir.

Kahve falında pazı dolması yemek tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pazı dikmek hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil pazı görmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pazı yemeği görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pazı tohumu görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına alamet eder.

Kahve falında hamur pazısı görmek üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, ekmeğinin azalmayacağına alamet eder.

Kahve falında pazı görmek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir