AnaSayfa / Genel / Kahve falında kağıt para çalmak

Kahve falında kağıt para çalmak

Kahve falında kağıt para çalmak kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına delalet eder.

Kahve falında kağıt para çalmak gördüyseniz:

  • Pahalı şeyler alabilir, elbise ya da ev eşyası için bütçenizi zorlayıp, borç altına girebilirsiniz.

Kahve falında kağıt para çalmak hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kağıt parayı çaldırmak malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kağıt para çaldırmak herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kağıt para çaldığını görmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kağıt çalmak önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, mutlu bir beraberlik yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında para ve altın çaldırmak geçiminin daha kolay hale geleceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına delalettir.

Kahve falında para çantasını çaldırmak bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına yorulur.

Kahve falında parasını çaldırdığını görmek rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir