AnaSayfa / Genel / Kahve falında babadan para çalmak

Kahve falında babadan para çalmak

Kahve falında babadan para çalmak kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, onlardan büyük hayır göreceğine, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına işaret eder.

Kahve falında babadan para çalmak gördüyseniz:

  • Daha dikkatli olmalılar.

Kahve falında babasının parasını çalmak falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, rakiplerin geride bırakılacağına işaret eder.

Kahve falında babadan para çalmak adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında başkasının para çaldığını görmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında cebinden para çaldırmak eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında para çalmak ve yakalanmak mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında para cüzdanını çaldırmak hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına yorulur.

Kahve falında başkasının parasını çalmak başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine delalettir.

Kahve falında cebinden para çaldığını görmek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir