AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil makarna görmek

Kahve falında yeşil makarna görmek

Kahve falında yeşil makarna görmek yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, malının üstüne mal ekleyeceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına delalet eder.

Kahve falında yeşil makarna gördüyseniz:

  • Soğuk algınllığına karşı tedbirli olmalısınız.

Kahve falında yeşil makarna görmek doğru bir karar verileceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında ev makarnası görmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, bol bol hayır duası alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında böcekli makarna görmek fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında makarna yedirmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pirinç ve makarna görmek kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, sevilip sayılacağına işarettir.

Kahve falında tuzlu makarna yemek kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında makarna satın almak eğleneceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir tencere makarna görmek uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir