AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev makarnası görmek

Kahve falında ev makarnası görmek

Kahve falında ev makarnası görmek uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, kirli işlere bulaşacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, zor durumların sona ereceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına rivayet eder.

Kahve falında ev makarnası gördüyseniz:

  • Eskiye bağlı kalmak zor olabilir.

Kahve falında ev makarnası görmek kasasının daha çok para dolacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına delalettir.

Kahve falında birinden makarna almak elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, işleri yoluna sokacağına delalet etmektedir.

Kahve falında renkli makarna görmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, hafif ve iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sebzeli makarna görmek sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küflü makarna görmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına delalettir.

Kahve falında karışık makarna görmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine yorulur.

Kahve falında makarna görmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında paket makarna almak asla gururundan ödün vermeyeceğine, gücünün azalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir