AnaSayfa / Genel / Kahve falında makarna satın almak

Kahve falında makarna satın almak

Kahve falında makarna satın almak uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kişinin muradına ereceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında makarna satın almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda olumlu ilerleyip ilerlemediğiniz veya imkansız ya da saçma bazı konularda anlaşmaya varıp varmadığınız konusunda kafanızda soru işaretleriniz olabilir.

Kahve falında makarna satın almak sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine alamet eder.

Kahve falında karışık makarna görmek aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine delalet eder.

Kahve falında kurtlanmış makarna görmek çok büyük başarılara imza atacağına, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında tencere makarna görmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında makarna pişirmek eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine işaret eder.

Kahve falında kurtlu makarna görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının makarna yediğini görmek dinç kalacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş makarna görmek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir