AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kitap görmek

Kahve falında yeşil kitap görmek

Kahve falında yeşil kitap görmek evlatlarının hayırlı olacağına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, kötü noktalara geleceğine, maddi anlamda feraha ermeye, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, başına uğursuz olayların geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil kitap gördüyseniz:

  • Gerekli tüm istihbaratı toplayıp, planlarınıza zararı olmayacak çözümler üretmeniz gerekebilir.

Kahve falında yeşil kaplı kitap görmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil kitap görmek içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil kapaklı kitap görmek geleceğine bakacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hediye olarak kitap almak rahata ereceğine, mutlu olacağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında dini kitap yakmak ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, rahat edeceğine, ferahlayacağına işaret eder.

Kahve falında kitap sayfası çevirmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, özlem gidereceğine rivayet eder.

Kahve falında tozlu kitap görmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin elinde kitap görmek kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir