AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kayısı yemek

Kahve falında yeşil kayısı yemek

Kahve falında yeşil kayısı yemek çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, onların bir dediğini iki etmeyeceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, başarısının azalacağına, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil kayısı yemek gördüyseniz:

  • Bazı konuları teoride konuşmaktan vazgeçip uygulamaya dökebilirseniz faydalı sonuçlar elde edebilirsiniz.

Kahve falında yeşil kayısı yemek uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan yeşil kayısı toplamak hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil kayısı görmek çok başarılı olunacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında olmamış kayısı yemek günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, güzel günler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kayısı kurusu yemek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine alamet eder.

Kahve falında kuru kayısı yemek yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kayısı hoşafı yemek maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına işarettir.

Kahve falında ağaçtan kayısı toplayıp yemek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir