AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabıya idrar yapmak

Kahve falında ayakkabıya idrar yapmak

Kahve falında ayakkabıya idrar yapmak yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıya idrar yapmak gördüyseniz:

  • Bahsi geçen başlıklarda yanlış anlaşılmalar, iletişim problemleri, gecikmeler v.b aksilikler söz konusu olabilir.

Kahve falında ayakkabıya idrar yapmak uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında altına idrar yapmak üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine işaret eder.

Kahve falında sürekli idrar yapmak aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında idrar tahlili yapmak malının artmasına, bereketlenmesine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine tabir olunur.

Kahve falında mezara idrar yapmak girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına inanılır.

Kahve falında tuvalette idrar yapmak korkularını ve şüphelerini yeneceğine, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında banyoya idrar yapmak ticaretinin de bozulmayacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında büyük idrarını yapmak her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir