AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil idrar görmek

Kahve falında yeşil idrar görmek

Kahve falında yeşil idrar görmek yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, maddi zarar edeceğine, engellerden kurtulacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil idrar gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, şansınızı akıllıca kullanmalısınız.

Kahve falında yeşil idrar yapmak sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil idrar görmek rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına inanılır.

Kahve falında çocuğun idrar yaptığını görmek çok hayırlı işlere atılacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine işaret eder.

Kahve falında idrar kaçırmak falı kapatan kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında idrar yapanı görmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında bardağa idrar yapmak öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üstüne idrar sıçradığını görmek çok sağlıklı olunacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına inanılır.

Kahve falında idrar temizlediğini görmek iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir