AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil hap görmek

Kahve falında yeşil hap görmek

Kahve falında yeşil hap görmek tatsız günlerin geride bırakılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil hap gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişikliklerin iş hayatınıza zarar vermesi konusunda hassas olmalısınız.

Kahve falında yeşil hap görmek hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına alamet eder.

Kahve falında hapse ziyarete gitmek böylece yüzünün güleceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uyuşturucu hap görmek üzerinde kafa yoracağına, rakiplerinin üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında hap içip zehirlenmek işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babamın hapse girdiğini görmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında zorla hap içmek rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında hapı yutmak korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının hap içtiğini görmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir