AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek gözü görmek

Kahve falında köpek gözü görmek

Kahve falında köpek gözü görmek askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, yeni adımlar atacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, ferahlayacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpek gözü gördüyseniz:

  • Hayatınızı geliştirmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında tek gözü kör köpek görmek sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi gözlü kurt köpeği görmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine işarettir.

Kahve falında mavi gözlü köpek görmek işlerinin daha da iyi olacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözü kör köpek görmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına delalet eder.

Kahve falında gözleri kırmızı köpek görmek büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında renkli gözlü köpek görmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, iş kaybı yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı gözlü köpek görmek iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, makamının sarsılmayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz gözlü köpek görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir