AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara gözler görmek

Kahve falında kara gözler görmek

Kahve falında kara gözler görmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, doyasıya hasret gidereceğine, malının artmasına, bereketlenmesine, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında kara gözler gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızdaki kişiler iş hayatınıza engel oluyor olabilir.

Kahve falında kara gözler görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil gözlü kara kedi görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kara gözlü kuzu görmek ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına yorulur.

Kahve falında kara gözlü bebek görmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı gözlü kara kedi görmek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, moralinin genel olarak yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında kara büyü görmek malını ve parasını kaybedeceğine, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine tabir olunur.

Kahve falında tatlı kara üzüm yemek hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında veysel karani türbesi görmek adını aklamayı başaracağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir