AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil gözlü bir erkek görmek

Kahve falında yeşil gözlü bir erkek görmek

Kahve falında yeşil gözlü bir erkek görmek sevdiği kişilerin mutlu olacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil gözlü bir erkek gördüyseniz:

  • Fikir paylaşımları veya alışılmadık nedenlerle ilgili grupsal çalışmalar kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında yeşil gözlü erkek çocuğu görmek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil gözlü erkek görmek önün açılacağına, sonunda mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil gözlü bir erkek görmek işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında sarışın yeşil gözlü erkek bebek görmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil gözlü erkek bebek görmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yeşil renk göz görmek rızkının kesileceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini yeşil gözlü görmek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine delalettir.

Kahve falında gözüne yeşil kalem çekmek aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir