AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil gecelik giymek

Kahve falında yeşil gecelik giymek

Kahve falında yeşil gecelik giymek refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya inanılır.

Kahve falında yeşil gecelik giymek gördüyseniz:

  • Ortaklık gerektiren maddi bir girişiminizle veya duygusal bir konuyla ilgili şanslar başlıklarında haklıydınız.

Kahve falında yeşil gecelik giymek parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil gece kıyafeti giymek evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine yorulur.

Kahve falında mavi gecelik giymek aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi gece elbisesi giymek hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz gecelik giymek sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, parasız ve ekmeksiz kalacağına yorulur.

Kahve falında siyah gece kıyafeti giymek şansının ve kısmetinin de açılacağına, yeni bir başlangıç yapmaya yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının geceliğini giymek ödemelerini yapamaz hale geleceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz gece elbisesi giymek her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir