AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil eşarp görmek

Kahve falında yeşil eşarp görmek

Kahve falında yeşil eşarp görmek stres atılacak aktiviteler yapılacağına, güçten düşeceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların çabucak atlatılacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil eşarp gördüyseniz:

  • Hatta, yakında daha da güzel şeyler meydana gelme olasılığı var.

Kahve falında yeşil eşarp görmek hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına işarettir.

Kahve falında yeşil beyaz eşarp görmek büyük bir boşluğa düşeceğine, umutsuz olacağına, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil eşarp bağlamak bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil eşarp hediye etmek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil eşarp almak art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına inanılır.

Kahve falında yeşil eşarplı kadın görmek istenmediğiniz bir yere gitmeye, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil eşarp takmak ticaret ehli kişi olacağına, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında yeşil eşarp taktığını görmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir