AnaSayfa / Genel / Kahve falında emzik aldığını görmek

Kahve falında emzik aldığını görmek

Kahve falında emzik aldığını görmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, iyi bir aile reisi ve baba olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında emzik aldığını gördüyseniz:

  • Belli amaçlarınıza ulaşmak için size yardım edebilecek kişilerden yardım istemekten çekinmemelisiniz.

Kahve falında emzik aldığını görmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün ağzında emzik görmek bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına alamet eder.

Kahve falında bebek emziği görmek istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında biberon emzik görmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin ağzında emzik görmek kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında emzik görmek kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında altın emzik görmek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi emzik görmek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir