AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın elbisesi giyen erkek görmek

Kahve falında kadın elbisesi giyen erkek görmek

Kahve falında kadın elbisesi giyen erkek görmek elini haramdan uzak tutacağına, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, işlerin rayından çıkacağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın elbisesi giyen erkek gördüyseniz:

  • Mevcut düzenlemelerinizde, ilişkilerinizde ya da planlarınızda zayıf veya eksik halkalar ortaya çıkabilir.

Kahve falında kadın elbiseli erkek görmek konforunu ve rahatını yitireceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadın elbisesi giyen erkek görmek işlerinin her geçen gün düzeleceğine, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına alamet eder.

Kahve falında bir erkeğin kadın elbisesi giydiğini görmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğin kadın elbisesi görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, büyük miktarda para kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeğin kadın elbisesi giydiğini görmek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı elbiseli kadınlar görmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine delalettir.

Kahve falında kadının siyah elbise giydiğini görmek dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kara elbiseli kadın görmek üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir