AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil domuz görmek

Kahve falında yeşil domuz görmek

Kahve falında yeşil domuz görmek sahip olduğu nimetin artacağına, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, üzüntülerinin biteceğine, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, karısının çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında yeşil domuz gördüyseniz:

  • Alış verişlerinizde bile erkek satıcılara karşı dikkatli olmalısınız.

Kahve falında yeşil domuz görmek yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında domuz eti pişirdiğini görmek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, bereket ve huzur geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında domuz taşımak ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında domuz başı görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında domuza dönüşmek beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına delalettir.

Kahve falında domuz sağmak sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına işarettir.

Kahve falında domuz sürüsünden kaçmak gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında koşan domuz görmek mutluluk verici haberlerin alınacağına, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir