AnaSayfa / Genel / Kahve falında domuz başı görmek

Kahve falında domuz başı görmek

Kahve falında domuz başı görmek yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, çıkmaza düşeceğine, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, tüm sıkıntıların giderileceğine tabir olunur.

Kahve falında domuz başı gördüyseniz:

  • Sürüncemeli tartışmalardan kaçının.

Kahve falında domuz başı görmek zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında azılı domuz görmek haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına delalettir.

Kahve falında domuzun saldırdığını görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına alamet eder.

Kahve falında domuz tarafından kovalandığını görmek hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına yorulur.

Kahve falında domuza binmek parasının her zaman bereketli olacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanlışlıkla domuz eti yemek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında domuzdan saklanmak sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, oldukça büyük başarılara işarettir.

Kahve falında domuz sütü içmek işinize ve hanenize bereket geleceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir