AnaSayfa / Genel / Kahve falında ormanda çiçek toplamak

Kahve falında ormanda çiçek toplamak

Kahve falında ormanda çiçek toplamak maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, engellerin aşılacağına, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ormanda çiçek toplamak gördüyseniz:

  • Özel veya aile hayatınızla ilgili bir konuyu tam istediğiniz şekle dönüştürmek için gereken herşeye sahipsiniz.

Kahve falında ormanda çiçek toplamak huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine yorulur.

Kahve falında ormanda çiçek görmek çekilen zahmetin çoğalacağına, kazancını çoğaltacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ormanda meyve toplamak sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında ormandan odun toplamak her geçen gün daha ünlü olunacağına, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre tabir olunur.

Kahve falında ormanda yumurta toplamak kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ormanda kozalak toplamak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ormandan mantar toplamak hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında ormanda odun toplamak insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir