AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil taze ceviz görmek

Kahve falında yeşil taze ceviz görmek

Kahve falında yeşil taze ceviz görmek hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil taze ceviz gördüyseniz:

  • Kariyerinizde veya iş hayatınızda aklınızda olmayan veya artık unutmaya başladığınız olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında yeşil taze ceviz görmek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, hayatının başarılarla dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taze yeşil ceviz görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taze ceviz toplamak fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında taze ceviz kırmak yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına rivayet eder.

Kahve falında taze ceviz görmek hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında kabuklu taze ceviz görmek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında taze ceviz içi yemek verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taze ceviz içi görmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir