Kahve falında yolda ceviz toplamak

Kahve falında yolda ceviz toplamak yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, işlerinin azalacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında yolda ceviz toplamak gördüyseniz:

  • Alışveriş yapmayı düşünüyorsanız biraz ihtiyatlı davranmanızda fayda vardır.

Kahve falında yolda ceviz toplamak içinin ferahlayacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında yoldan ceviz toplamak aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok ceviz toplamak iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan ceviz toplamak çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dalından ceviz toplamak kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında yerden ceviz topladığını görmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil ceviz toplamak ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına tabir olunur.

Kahve falında yerdeki cevizleri toplamak o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla fal sahibinin de içinin ferahlayacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top