AnaSayfa / Genel / Kahve falında semaver çayı içmek

Kahve falında semaver çayı içmek

Kahve falında semaver çayı içmek kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, toplumda yükseleceğine, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, birçok engelin aşılacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine işaret eder.

Kahve falında semaver çayı içmek gördüyseniz:

  • Verilmiş sözlerin ya da yapılan anlaşmaların bazılarının artık bir değeri kalmadığını fark edebilirsiniz.

Kahve falında semaverden çay içmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına tabir olunur.

Kahve falında semaver çayı içmek uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, yarar sağlamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında semaverde çay görmek karamsarlığa düşeceğine, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına inanılır.

Kahve falında çay semaveri görmek nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, üzüleceğine ve yıpranacağına delalet eder.

Kahve falında semaverde çay demlemek sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında semaver yakmak kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında semaver görmek sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine rivayet eder.

Kahve falında bakır semaver görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, işinin de hep yürüyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir