Kahve falında başkasının çayını içmek

Kahve falında başkasının çayını içmek kazancının çok daha fazla olacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, başarılarının tadına varacağına, onurlu bir hayat süreceğine, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının çayını içmek gördüyseniz:

  • Dış faktörler veya abartılı söz, tavır ya da davranışlar nedeniyle yanlış yönde düşünebilir veya yanlış yöne ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında bardaktan çay içmek düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında erkekle çay içmek aydınlık bir döneme girileceğine, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına işaret eder.

Kahve falında kırık bardakla çay içmek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine inanılır.

Kahve falında misafirlikte çay içmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ünlü biriyle çay içmek iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle çay içmek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında meyve çayı içmek hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir bardak çay içmek başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top