AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşillikler arasında göl görmek

Kahve falında yeşillikler arasında göl görmek

Kahve falında yeşillikler arasında göl görmek başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine alamet eder.

Kahve falında yeşillikler arasında göl gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir iş fırsatı veya işle ilgili bakış açısı dikkatinizi çekebilir.

Kahve falında yeşillikler arasında göl görmek ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında yeşillikler arasında mezar görmek her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, şansının kendisinden yana olacağına tabir olunur.

Kahve falında ekmek arası yeşillik yemek kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında ekmek arası yeşil soğan yemek takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında ekmek arası yeşillik görmek huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşillikler arasında ev görmek sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına işarettir.

Kahve falında yeşillikler arasında gezmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine inanılır.

Kahve falında yeşillikler arasında görmek sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir