AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil biber dikmek

Kahve falında yeşil biber dikmek

Kahve falında yeşil biber dikmek işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, kulluk görevini ihmale edeceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil biber dikmek gördüyseniz:

  • tabiki bunun için harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında yeşil biber fidesi dikmek başarıların çoğalacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil biber dikmek planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında biber fidesi dikmek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında bahçeye biber dikmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ipe biber dikmek yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında domates biber dikmek maddi olarak güç kazanacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine delalet eder.

Kahve falında biber fidanı dikmek sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine delalettir.

Kahve falında saksıya biber dikmek ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir