AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil beyaz bayrak görmek

Kahve falında yeşil beyaz bayrak görmek

Kahve falında yeşil beyaz bayrak görmek her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil beyaz bayrak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri etkilemek için para harcama eğiliminiz artıyor olabilir.

Kahve falında yeşil beyaz bayrak görmek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil türk bayrağı görmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil bayrak görmek kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz bayrak görmek yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı beyaz bayrak görmek fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına yorulur.

Kahve falında beyaz bayrak görmek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında beyaz yeşil elbise giymek kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz yeşil gözlü kedi görmek duygularının karşılıklı olacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir