AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı beyaz bayrak görmek

Kahve falında kırmızı beyaz bayrak görmek

Kahve falında kırmızı beyaz bayrak görmek yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işlerinin toparlanacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı beyaz bayrak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı tavırlarına şüpheyle yaklaşıyor olabilirsiniz.

Kahve falında kırmızı beyaz bayrak görmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı bayrak almak kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı bayrak taşımak eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı türk bayrağı görmek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına işarettir.

Kahve falında beyaz bayrak görmek çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil beyaz bayrak görmek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine işarettir.

Kahve falında siyah beyaz bayrak görmek anne baba ile ters düşüleceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz ve kırmızı at görmek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir