AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil bayrak görmek

Kahve falında yeşil bayrak görmek

Kahve falında yeşil bayrak görmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, bütçesinin genişleyeceğine, kazancının bereketleneceğine yorulur.

Kahve falında yeşil bayrak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler nedensiz bir şekilde bazı planlarınızı deşifre edebilir veya bozma eğiliminde olabilirler.

Kahve falında yeşil bayrak görmek faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil türk bayrağı görmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına delalettir.

Kahve falında yeşil beyaz bayrak görmek atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi türk bayrağı görmek bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında türk bayrağını asmak çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına delalet eder.

Kahve falında mezar üstünde bayrak görmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına alamet eder.

Kahve falında üç hilalli bayrak görmek fesada bulaşacağına, sıhhat kazanacağına işarettir.

Kahve falında chp bayrağı görmek dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir