AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçeye çıkmak

Kahve falında bahçeye çıkmak

Kahve falında bahçeye çıkmak parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, dertleşerek moral bulacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, işinde itibar edineceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında bahçeye çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların geri dönüşü harcanılan zamana veya enerjiye değmiyor olabilir.

Kahve falında bahçe duvarına çıkmak ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hayır duaları alınacağına işarettir.

Kahve falında bahçeye çıkmak yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında bahçe kapısından çıkmak kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında bahçede çalışmak manevi olarak çok yıpranılacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bahçede oturduğunu görmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, canını ve malını garanti altına alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bahçeden domates yemek çok büyük kazançlar sağlayacağına, elinin bollaşacağına işaret eder.

Kahve falında bahçeye kabak ekmek kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına işarettir.

Kahve falında caminin bahçesi görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir