AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçede çalışmak

Kahve falında bahçede çalışmak

Kahve falında bahçede çalışmak torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, başarıların çoğalacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, fesatlıklar içinde kalınacağına, dertlerinin dermanını bulacağına delalet eder.

Kahve falında bahçede çalışmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya sosyal yaşamınızda beklenmedik davetler, teklifler ya da gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında bahçede çalışmak yeni mallara kavuşacağına, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anahtarla kapıyı açmaya çalışmak neşesinin yerine geleceğine, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına delalettir.

Kahve falında yakalamaya çalışmak çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına işaret eder.

Kahve falında başka bir yerde çalışmak yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, eşinden yana huzurlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırkayak öldürmeye çalışmak huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında saz çalmaya çalışmak çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına işarettir.

Kahve falında insanları kurtarmaya çalışmak arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine inanılır.

Kahve falında işe girip çalışmak lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir