AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçede yeşil biber görmek

Kahve falında bahçede yeşil biber görmek

Kahve falında bahçede yeşil biber görmek konferans ve seminerlere katılacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, sorunların bir bir çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında bahçede yeşil biber gördüyseniz:

  • Evde bazı değişiklikler yapılabilir.

Kahve falında bahçede yeşil biber toplamak dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bahçede yeşil biber görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, hayata küsecek duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil biber bahçesi görmek el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, rakipsiz hale geleceğine delalettir.

Kahve falında bahçeden yeşil biber toplamak tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına rivayet eder.

Kahve falında bahçeden kırmızı biber toplamak çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, zorlukların biteceğine işarettir.

Kahve falında bahçede domates biber görmek işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine işarettir.

Kahve falında biber bahçesi görmek istediği noktalara ulaşacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bahçede biber toplamak alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir