AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil bağ görmek

Kahve falında yeşil bağ görmek

Kahve falında yeşil bağ görmek yeni bir hayata başlayacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, canının sağ olacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, fikirlerinin çatışacağına, emeklerinin yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil bağ gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlardan etkilenebilir onların sizi yönlendirmesine izin verebilirsiniz.Bu durum yeteri kadar iyi bir değerlendirme yapamazsanız size zarar verebilir.

Kahve falında yeşil bağ görmek sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına işaret eder.

Kahve falında yeşillik bağ bahçe görmek aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil bağ bahçe görmek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil bağ yaprağı görmek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bağcık bağlayamamak bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurumuş bağ görmek kendi işinin başına geçeceğine, yarınlara bakacağına işarettir.

Kahve falında bağ çözmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında elleri bağlı birini görmek çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir