AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil atlet görmek

Kahve falında yeşil atlet görmek

Kahve falında yeşil atlet görmek çeşitleneceğine, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil atlet gördüyseniz:

  • Şimdiye kadar sorunsuz ilerleyen bazı iş ya da projelerde aksilikler yaşanırken, bir diğeri ivme kazanabilir.

Kahve falında yeşil atlet görmek olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil atlet giymek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında terli atlet görmek maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında delik atlet görmek dik durmaya çalışacağına, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz atlet külot görmek doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı atlet giymek kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, böylece aynı hataları yapmayacağına inanılır.

Kahve falında beyaz atlet vermek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına delalettir.

Kahve falında kadın atleti görmek şansının açık olacağına, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir