Kahve falında ayakları yere basmamak

Kahve falında ayakları yere basmamak esenlik, huzur ve saadet bulacağına, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, insanların birbirine kenetleneceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakları yere basmamak gördüyseniz:

  • Size seven, takdir eden kişiler halen destekçiniz olmaya devam ediyor ya da belli hayranlarınızın sizden uzaklaştığını düşünüyorsanız, irtibat kurabilirsiniz, merak etmeyin.

Kahve falında ayakları yere basmamak zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine yorulur.

Kahve falında yere basmadan yürümek daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, yeni bir ortama gireceğine delalet eder.

Kahve falında basma peynir görmek endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına delalettir.

Kahve falında işyerini su basması görmek hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine alamet eder.

Kahve falında sel basmasını görmek kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamura basmamak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına inanılır.

Kahve falında basma görmek zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sel basması görmek ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, engel tanımayan biri olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir