AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve su basmasını görmek

Kahve falında eve su basmasını görmek

Kahve falında eve su basmasını görmek ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, onunla güzel bir ilişki kuracağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında eve su basmasını gördüyseniz:

  • Bazı plan veya programları uygulama veya yetiştirme çabası içerisinde olmanız bazı uyaranları gözden kaçırmanız anlamına gelebilir.

Kahve falında eve su basmasını görmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evi temiz su basması görmek kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eve su basması görmek çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında eve temiz su basması görmek sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evini su basması görmek sorunların yeni sorunlar doğuracağına, dini vecibelerini yerine getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evinin su basması görmek eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine inanılır.

Kahve falında işyerini su basması görmek yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında evin su basmasını görmek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir