AnaSayfa / Genel / Kahve falında basma yaprak görmek

Kahve falında basma yaprak görmek

Kahve falında basma yaprak görmek makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, verilen kararların geri çekileceğine, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine işaret eder.

Kahve falında basma yaprak gördüyseniz:

  • Sağlık, finans ya da hukuk başlıkları altında meydana gelebilecek aksilikleri yönetebilecek konumda olmanız gerekiyor.

Kahve falında basma yaprak görmek hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, dünya malına kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında eve temiz su basması görmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına delalettir.

Kahve falında evin su basmasını görmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çamura basmamak işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, huzurlu bir yaşama sahip olacağına delalettir.

Kahve falında basma peynir görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında basma görmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine işaret eder.

Kahve falında eve su basması görmek yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karabasan basması görmek adının fesada karışacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir