AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerden üzüm toplamak

Kahve falında yerden üzüm toplamak

Kahve falında yerden üzüm toplamak falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yerden üzüm toplamak gördüyseniz:

  • Bir süredir beklediğiniz bir olay gerçekleşebilir.

Kahve falında yerden üzüm toplamak yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı üzüm toplamak rahat bir hayata kavuşacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında üzüm toplamak ve yemek bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaş üzüm toplamak başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına yorulur.

Kahve falında beyaz üzüm toplamak yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulur.

Kahve falında üzüm toplamak üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üzüm yemek ve toplamak sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, sorunların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taze üzüm toplamak mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, kazançlı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir