AnaSayfa / Genel / Kahve falında tesbih çekip dua etmek

Kahve falında tesbih çekip dua etmek

Kahve falında tesbih çekip dua etmek ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, başarısının azalacağına, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında tesbih çekip dua etmek gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişikliklere daha fazla zaman ayırmalısınız.

Kahve falında tesbih çekip dua etmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tesbih çekip salavat getirmek bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tesbih çekildiğini görmek hatalı yollara sapılacağına, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tesbih duası okumak ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin dişinin çekildiğini görmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, solan yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fotoğraf çekilmek istemek eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına alamet eder.

Kahve falında para çeki almak haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sorguya çekilmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir