AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerden saç toplamak

Kahve falında yerden saç toplamak

Kahve falında yerden saç toplamak elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, çok daha iyi günler göreceğine, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, onu yalnız bırakmayacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yerden saç toplamak gördüyseniz:

  • Maddi anlamda da bazı başlıklar daha fazla ilgi çekebilir.

Kahve falında yerden saç toplamak çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yerdeki saçları toplamak bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, başarılar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yerden buğday toplamak mevkilerinin yüksek olacağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında yerden çamaşır toplamak evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına işaret eder.

Kahve falında yerden ekmek kırıntıları toplamak sıkıntılar son bulacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine alamet eder.

Kahve falında yerde bozuk para toplamak borcunu ödeyeceğine, ticarette şansının yaver gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yerden kırmızı elma toplamak hırsızlık yapacağına, insanlara olan güvenini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yerden kalem toplamak çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, çalışkan bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir